Planera inför sommarens aktiviteter

Det går snabbt att vi kliver över från vår till sommar och det gäller att vi förbereder oss väl inför vad som komma skall. Planera inför sommarens aktiviteter så ni är redo när det väl smäller till och blir sommar.

Kanske det är så att ni behöver köpa en ny cykel till någon i familjen. Speciellt när man är barn så kan man växa relativt mycket på ett år och den cykel som man använde förra sommaren blir alldeles för liten. Det är viktigt att man har en cykel som är anpassad efter ålder och den längd man har. En allt för liten cykel blir för jobbig att cykla på och en cykel som är för stor kan vara farlig då man inte kan hålla kontroll på cykeln.

Sommar är en tid då vi försöker att vara utomhus så mycket som det bara går. En cykel är bar att ha då man kan ge sig iväg på många roliga äventyr både hemmavid och om man åker på semester. Se till att köpa hem ett cykelställ till bilen så att cyklarna kan få följa med när ni åker iväg någonstans. Det finns lite olika varianter på dessa, antingen den som man monterar bak på dragkrok eller ett tackräcke med plats för ett antal cyklar. Välj det som passar er bäst.